ILISIA: DE RESEARCH UITGEVER

Ilisia Marketingservice is een full service (markt) onderzoeksbedrijf

Wij bieden u een breed scala van marketing en marktonderzoeksdiensten aan, vanfairdata vertrouwd complete consultancy trajecten tot data-only projecten. Wij zijn thuis zowel binnen de consumentenmarkt als ook de Business-to-business markten.

Onze methodes

Desk research
Desk research op Internet, geschreven en digitale media, sociale media, databestanden van branche- en belangenorganisaties alsmede websites van profit en non-profit organisaties produceert een schat aan informatie.
De deskonderzoekers van Ilisia zorgen dat relevante data uit de verzamelde berg van informatie geduid en geanalyseerd worden.
Kwalitatief onderzoek
DIEPTE INTERVIEWS
Diepte interviews is een waardevolle methode om emotionele of sensitieve onderwerpen te onderzoeken. Het wordt vaak gebruikt wanneer moeilijk te bereiken respondenten geïnterviewd dienen te worden, denk aan senior management.
FOCUS GROEPSDISCUSSIES
Onze moderators hebben veel focus groepsdiscussies geleid in de afgelopen jaren. Zij zijn getraind in specifieke technieken die ervoor zorgen dat respondenten maximaal input leveren tijdens de focus groepsdiscussie.
Kwanitatief onderzoek
Kwantitatief onderzoek biedt cijfermatig inzicht en geeft antwoorden op vragen die in termen van hoeveelheid kunnen worden uitgedrukt (bijvoorbeeld hoeveel bedrijven nemen een bepaalde dienst af, hoeveel producten zullen naar verwachting verkocht worden in de komende 12 maanden etc.).
Ook de beoordeling van producten, diensten of organisaties wordt hoofdzakelijk kwantitatief onderzocht door bijvoorbeeld een tevredenheid- of een imago onderzoek.
Om statistisch betrouwbare en representatieve uitspraken te doen worden grote groepen respondenten tegelijk ondervraagd.

Onze expertises

Business 2 Business Marktonderzoek
Ilisia produceert jaarlijks een groot aantal eigen monitoren over de Business 2 Business markt.
Tegelijkertijd voeren wij maatwerkonderzoeken uit in opdracht van klanten.
Wij kunnen dus organisaties helpen op verschillende manieren zoals:
  • Marktverkenning studies
  • Naambekendheid en Imago
  • Klanttevredenheid
  • Prijsbepaling onderzoek
  • Nieuw product ontwikkeling
  • Markt entry
  • Marketing communicatie onderzoek/campagne effectmetingen
  • Opinie and attitude onderzoek
Internationaal marktonderzoek
Onze onderzoekers hebben meerdere onderzoekstrajecten in verschillende landen en alle continenten (m.u.v. Afrika) opgezet en uitgevoerd. Verschillende van deze trajecten betreffen onderzoek voor bedrijven die internationale expansie nastreven en als zodanig een beter begrip van de zakelijke ins en outs binnen de target landen wensen te krijgen.
Consumer marktonderzoek
Ook voor consumenten onderzoek bent u bij Ilisia aan het goede adres. Wij voeren jaarlijks verschillende trajecten uit binnen de consumentenmarkt voor klanten als HR dienstverleners, Charitatieve instellingen of andere non-profit organisaties.

Laatste nieuws en persberichten


Nieuws en persberichten

Benchmark leasemaatschappijen 2020

Alphabet en Arval delen in 2020 de 1ste positie als de best presterende leasemaatschappij volgens de wagenparkbeheerders in Nederland.

De benchmark leasemaatschappijen is een onderdeel van de Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor. Ieder jaar beoordelen 500 wagenparkbeheerders hun maatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening.

Lees meer

Ilisia Marketing BV

Ilisia Marketingservice BV

De Rozentuin 6

5611 SW Eindhoven

T: O6 – 29595029

E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.