Methodes

Ilisia Marketingservice is een full-service bureau gequipeerd om volwaardige projecten van a tot z uit te voeren. De scala van activititeiten en methodes die wij aanbieden behelst o.a.:

  • Marktonderzoek set-up en ontwerp
  • Project Management
  • Marktonderzoek dataverzameling
  • Data Processing / Tabulatie
  • Analyse & Interpretatie diensten
  • Rapportage

Naast onze eigen monitoren voeren wij ook uit maatwerkopdrachten specifiek ontworpen en uitgevoerd teneinde individuele organisatie problematieken op te lossen. In deze contaxt maken wij gebruik van een grote varieteit van methodes en technieken waaronder:

 

Expertise

Ilisia: de research uitgever

Ilisia is bij uitstek een Multi-client bureau, een research uitgever als het ware.methodes
Onze auteurs zijn onze analisten met grote kennis en ervaring binnen verschillende branches zowel in de profit- als de non-profit sectoren. De redactie wordt gevormd door kundige data-analisten. De cummulatie van al die expertise komt tot uiting in onze marktrapporten = uitgeefproducten die door bedrijven, instellingen en overheden afgenomen kunnen worden.
Op deze manier krijgt een organisatie inzage in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op een bepaald gebied, tegen relatief lage kosten. Bijkomend voordeel is dat het mogelijk is om enkele ‘meeloopvragen’ aan de vragenlijst toe te voegen. De resultaten van deze meeloopvragen zijn uiteraard uitsluitend voor uw organisatie bestemd.

Ilisia Marketingservice BV

De Rozentuin 6

5611 SW Eindhoven

T: O6 – 29595029

E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.