Beveiliging & ICT

beveiliging

De onderzoekers van Ilisia Marketingservice opereren al 15 jaar binnen zowel de ICT- alsook de Beveiliging sector. Zij zijn betrokken bij een groot aantal trajecten, van zowel kwalitatieve als kwantitatieve aard. Projecten waar wij aan gewerkt hebben zijn:

De Branchescan Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche brengt elk jaar de belangrijkste kerncijfers van de branche in beeld. Cijfers zoals omzet in de branches (particuliere beveiliging, evenementen- en horecabeveliging en particulier onderzoek), het aantal bedrijven, het aantal medewerkers, soorten dienstverband, verhouding man/vrouw, enz.

http://www.veiligheidsbranche.nl/onderwerpen_kenniscentrum_nl.html?kbaId=72

De volgende diensten op het gebied van ICT, Cybersecurity en Beveiliging worden geleverd:

  • Desk research
  • Kwalitatieve interviews
  • Kwantitatieve surveys (e.g. on-line and telefonische interviews)
  • Web enabled research technieken
  • Concurrentie analyse 
  • Consultancy and advies

 

Hardware en infrastructuren, software en applicaties, IT-diensten, het partnerkanaal: allemaal subs binnen de IT en telecomsector. De onderzoekers van Ilisia hebben deze thema’s regelmatig onderzocht. Belangrijk vehikel hiervoor is de Convergentie monitor. Een langlopend onderzoek ( vanaf 2006) waarin convergerende ontwikkelingen worden geregistreerd, gevolgd (trend, acceptatie) en geduid (technologieën (IT & Telecom), data & voice, vast & mobiel).

In januari 2017 vangt de nieuwe meting van de Convergentie monitor aan, waarin wij specifieke aandacht besteden aan het partnerkanaal en de ontwikkelingen rondom hosted voice.

 

Ilisia Marketingservice BV

De Rozentuin 6

5611 SW Eindhoven

T: O6 – 29595029

E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.