Beveiliging & ICT

beveiliging

De onderzoekers van Ilisia Marketingservice opereren al 15 jaar binnen zowel de ICT- alsook de Beveiliging sector. Zij zijn betrokken bij een groot aantal trajecten, van zowel kwalitatieve als kwantitatieve aard. Projecten waar wij aan gewerkt hebben zijn:

De Branchescan Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche brengt elk jaar de belangrijkste kerncijfers van de branche in beeld. Cijfers zoals omzet in de branches (particuliere beveiliging, evenementen- en horecabeveliging en particulier onderzoek), het aantal bedrijven, het aantal medewerkers, soorten dienstverband, verhouding man/vrouw, enz.

http://www.veiligheidsbranche.nl/onderwerpen_kenniscentrum_nl.html?kbaId=72

De volgende diensten op het gebied van ICT, Cybersecurity en Beveiliging worden geleverd:

  • Desk research
  • Kwalitatieve interviews
  • Kwantitatieve surveys (e.g. on-line and telefonische interviews)
  • Web enabled research technieken
  • Concurrentie analyse 
  • Consultancy and advies

 

Hardware en infrastructuren, software en applicaties, IT-diensten, het partnerkanaal: allemaal subs binnen de IT en telecomsector. De onderzoekers van Ilisia hebben deze thema’s regelmatig onderzocht. Belangrijk vehikel hiervoor is de Convergentie monitor. Een langlopend onderzoek ( vanaf 2006) waarin convergerende ontwikkelingen worden geregistreerd, gevolgd (trend, acceptatie) en geduid (technologieën (IT & Telecom), data & voice, vast & mobiel).

In januari 2017 vangt de nieuwe meting van de Convergentie monitor aan, waarin wij specifieke aandacht besteden aan het partnerkanaal en de ontwikkelingen rondom hosted voice.

 

Ilisia Marketingservice BV

Hertogstraat 1c

5611 PB Eindhoven

T: O6 – 29595029

E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.